شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

دلفین سیاه

دلفین سیاه

مشخصات: جثه‌ي نسبتاً بزرگ و استوانه‌اي شكل، سر بدون پوزه‌ي دراز، باله‌ي پشتي باريك، خميده و بلند و باله‌هاي سينه‌اي خميده هستند. اين دلفين دندان‌هاي بزرگي به قطر بيشتر از 25 ميلي‌متر دارد. رنگ تمام بدن سياه يا خاكستري تيره (بايد توجه داشت كه رنگ اكثر گونه‌هاي دلفين مدتي پس از مرگ كاملاً سياه مي‌شود. بنابراين نبايد آنها را با اين دلفين اشتباه نمود).

اندازه‌ها: طول بدن 5/3 تا 6 متر، باله‌ي سينه‌اي حدود 40 سانتي‌متر، تعداد دندان‌ها در هر نيمه آرواره‌ي بالا و پايين 7 تا 12 عدد، وزن حدود 5/1 تن.

پراكندگي: در ايران، خليج فارس و درياي عمان.

پراكنش جهاني: كليه درياهاي معتدل و گرم.

عادات: به‌صورت اجتماعي در دسته‌هاي بزرگ و كوچك و گاهي به‌صورت انفرادي مشاهده مي‌شود. با سرعت 24 كيلومتر در ساعت حركت مي‌كند.

غذا: از ماهي‌ها و سرپاروها و حتي دلفين‌هاي ديگر تغذيه مي‌كند.

توليدمثل: در تمام فصول جفت‌گيري مي‌كند. مدت آبستني حدود 15 ماه است و يك بچه مي‌زايد كه طول آن حدود دو متر است.

نام علمی : Pseudorca Crassidens

نام انگلیسی:  False Killer Whale  

نام فارسی: دلفین سیاه

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.